Het reclameblok is een podcast over de parels in radioreclame. Het is een ode aan de creativiteit van dit medium. In deze podcast wordt je binnen 15 minuten bijgepraat over de leukste, grappigste en meest opvallende spots. Leerzaam!

Waarom?

Radio is te gek. Maar waar zijn de overzichten van toffe creaties, rake spots en innovaties in inzet? Juist.

Natuurlijk zijn er awardshows. Maar daar is radio vaak de minst geliefde categorie. Logisch ook. Het vuurwerk dat je meekrijgt in emotioneel rake tv commercials met waanzinnige productiekwaliteit is simpelweg minder eenvoudig te vatten binnen het medium radio.

En dat is zonde. Want radio is een bijzonder effectief medium waar ruim 200 merken per maand behoorlijk serieuze campagnes op wegzetten. Het bereik van radio is met miljoenen Nederlanders op weekbasis (nog steeds) enorm. En met de opkomst van voice en streaming audiodiensten wordt het alleen maar belangrijker om met audio je boodschap goed over te brengen.

Het Reclameblok is een ode aan creativiteit in radioreclame. In de podcast praat ik je binnen 15 minuten bij over de spots die mij zijn opgevallen.

Abonneer in je favoriete podcast app om geen episode te missen!